Jag hade inte kommit en bråkdel så långt ensam!


Jag hade inte kommit en bråkdel så långt ensam!

En vän till mig började läsa Kursen för tio år sedan. Efter några år lånade jag den på bibblan och började göra lektionerna själv. Jag kom till lektion 48 och fattade ingenting.

Ytterligare ett par år senare var jag med på ett nätverksmöte (https://mirakelkursen.se/ ) och efter det lästa jag Gary Renards böcker (https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=yes&search_word=gary+renard ) och började fatta lite mer.

Jag kände mig vilsen och kände att jag behövde stöd och hittade EKIM tillsammans.

Med stödet i EKIM tillsammans kände jag motivation till att gå all in. Jag ville gå all in tidigare med det var för svårt.

När jag jobbar har jag svårt att göra något innan jobbet med studierna i Kursen. Jag försöker lyssna på lektionerna och inspelningar under dagen om jag kan.

Om jag är hemma börjar jag med filmerna om Hängivenhet kl 8 (​​https://ekimtillsammans.thinkific.com/courses/hangivenhet ), deltar på 9 mötet (https://www.ekimtillsammans.se/veckotraffar ) och 11 mötet.

Jag glömmer jättemycket under dagen Skriver upp på en lapp, glömmer och tappar bort lektionen - jag måste läsa innantill.

Förmiddagarna är intensiva med studier i Kursen och jag gör lektionen på kvällen.

För mig fungerar det bra att göra lektionerna och textboken tillsammans. Jag förstår mer av textboken när någon annan förklarar. Jag har kommit in i ordens betydelse. Jag behöver träning för att förstå begreppen i det här sammanhanget. YouTube inspelningar (https://www.youtube.com/playlist?list=PLZ0cynyQGx8HS1L7sM_oke4WhqyC468SX ) är viktiga.

Delningar är viktiga, jag känner igen mig, får fatt i saker som ligger dolt för mig när jag hör andra dela.

Jag hade inte kommit en bråkdel så långt ensam!

Anette Lyck