Våra kostnadsfria kurser 

Ibland behövs en hjälpande hand och en struktur för att ta sig bortom egots trassel och höra vägledningen. Nedan finner du de kurser som skapats för att stötta dig i ditt andliga uppvaknande.

The Work och En Kurs i Mirakler

En kurs i praktisk tillämning av förlåtelsen enligt En Kurs i Mirakler med metoden The Work. Fyra frågor och en vändning. Dina guider är Marie Foxman och Anna Åberg.

Kostnadsfri, ingen föranmälan.

Inventering av rädslor

En kurs i praktisk tillämning av att se på separation med Helige Ande genom att använda en väl strukturerad metod. Du får metoden rädsloinventering och läsning ur En Kurs i Mirakler om rädsla.

Kostnadsfri, ingen föranmälan.

Hängivenhet

En helt gratis kurs i hängivenhet i En Kurs i Miraklers tolkning. Inspelningar från ett projekt då vi såg film kl 8 varje morgon, om hängivenhet.

Mäktiga Följeslagare

Fri kurs för dig som vill vara och/eller ha en Mäktig Följeslagare i uppvaknandet genom En Kurs I Mirakler. Du får veta vad en Mäktig Följeslagare är, gör och metoder för uppvaknande.

De 365 lektionerna

En Kurs I Mirakler, de 365 lektionerna i video och ljudfiler. Du kan vara var som helst i lektionerna och starta filmerna på den lektion du är på. Lyssna till lektionerna när du mediterar, joggar, promenerar med hunden, gör frukost eller annat.

Kurser som kostar 

För dig som vill gå djupare. Kostar lite mer både i tid, pengar och engagemang

Take Me Home

Se Take Me Home tillsammans. Flera datum att välja, samt 7 inspelade lektioner med Frances Xu och David Hoffmeister. Läs mer om filmen här: https://takemehomemovie.net/ Anna Åberg leder dialogen om filmen med hjälp av biblioterapeutiska verktyg.

Kursledare

Anna Åberg

http://annaaberg.se/

https://www.ekimtillsammans.se/

Träningsläger för andliga muskler

Hängiven träning av andliga muskler för uppvaknande genom En Kurs I Mirakler (EKIM). Varje läger sker via zoom, är från fredag kväll till söndag eftermiddag. Du får läsningar ur EKIM samt en metod för förlåtelse.

Kursledare

Anna Åberg

http://annaaberg.se/

https://www.ekimtillsammans.se/

Mirakelcoach

Utbildningen för dig som vill gå djupare in i praktisk tillämpning av En Kurs I Mirakler!

Det här är utbildningen för dig som känner ett helhjärtat ja till att vara mäktig följeslagare och mirakelarbetare.

Efter utbildningen kommer du att vara diplomerad mirakelcoach. Du kommer att ha verktyg för att vara en mäktig följeslagare i uppvaknande i en-till-en samtal såväl som grupper. 

Kursledare

Anna Åberg

http://annaaberg.se/

https://www.ekimtillsammans.se/